avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grile de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grile de salarizare

Buna ziua, sunt angajat ca asistent personal pentru o persoana cu handicap gradul I si in luna iunie am avut salariul de 1340 lei net, iar acum am luat 1170 lei net.
Este legal sa mi se scada salariul cu aproximativ 170 lei? Conform caror legi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 13 August 2018
Ati primit vouchere de vacanta ?
Da, am primit vouchere de vacanta in valoare 1450 lei.
Probabil ca vi s-a retinut impozitul pentru vouchere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit - se opreste la salariu + vouchere de vacanta ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutatți cu un răspuns. - astăzi am luat salariul pentru luna iunie 2019 - ni s-au dat și vouchere de vacanta - ... (vezi toată discuția)
Impozit pt vouchere de vacanta auraiulia auraiulia Buna ziua! Ce impozit imi va fi retinut pt voucherele de vacanta, daca salariul meu este Gradatia 3 - de la 10 la 15 ani - 2.706 lei brut si 1.609 lei net ... (vezi toată discuția)
Calcul c. c. c Amydia Amydia Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca, la venitul net realizat, completat pe adeverinta necesara pentru acordarea Ccc, este normal ca intr-o luna in care am ... (vezi toată discuția)