avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executare

Buna ziua,

In cazul in care am achizitionat un apartament prin programul “prima casa” si am refuzat sa platesc intretinerea din cauza ca in costul intretinerii este stipulata o taxa de management cu care nu sunt de acord, administratia imi poate scoate apartamentul la vanzare?Mentionez ca platesc rata la banca pt acest apartament iar momentan nu avem o asociatie de proprietari, administratia fiind cei ce detin complexul rezidential.

Multumesc!
Camelia Nita
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:16, 13 August 2018
Taxa de management este probabil plata celui care intocmeste listele,a femeii de servici...
Da,pot sa va dea in judecata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost intretinere apartament cf contract de management michaeljohnston michaeljohnston buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o problema legata de intretinerea unui apartament nou? am contract de management cu o firma dar costul intretineii ... (vezi toată discuția)
Pot contesta penalitatile la intretinere? kubolens kubolens Buna seara, Locuiesc intr-un complex nou de locuinte....ca foarte multe alte astfel de ansambluri rezidentiale, ne-am trezit cu costuri foarte mari la ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere; scoaterea de la plata intretinerii mioara_tatu mioara_tatu buna ziua, de curand am achizitionat un apartament si momentan nu locuieste nimeni acolo...insa sotul meu merge saptamanal acolo pentru a-l amenaja. De aceea ... (vezi toată discuția)