avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentita italiana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentita italiana

buna seara d-nul avocat. ma numesc cobzaru nicoleta sunt nascita in Bacau,resident in Italia de 6 ani cu copii.acum o saptamama am primit sentenza definitiva de indeplinirea autoritatii parintesti pentru copii.la Consulatul Roman din Trieste nu miau eliberat titlul de calatorie,mentionand ca sentinta italiana trebuie recunoscuta in Romania.sunt cu copii blocata in Italia de 6ani.ce trebuie sa fac ci sentinza???sunt disperata.putem da vorbim prin telefon?va multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
NICOLETACOBZARU44, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:38, 14 August 2018
Buna seara,
trebuie sa solicitati recunoasterea sentintei pronuntata in Italia, pe teritoriul statului roman
Mergeti cu hotararea la un avocat italian sau roman.

Sunt mai multe aspecte de analizat.
Nu merge pe vorbe...si degeaba sunati avocati aiurea...
Fara a se examina hotararea este inutila discutia...

Contactul intre avocat si client se stabileste in urma efectuarii unei plati achitate de client anterior prestarii serviciului avocatial.

Nu cred ca ar fi necesara recunoasterea hotararii italiene...
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat in romania arestat in italia Sonyaa Sonyaa Buna ziua, Ma numesc Ionita Florentina si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Dovada caracterului definitiv al hotararii straine (italia) Georgiachill Georgiachill Bună ziua. Aș avea o nelămurire. Tribunalul din Italia mi- a acordat custodia totală exclusivă a fiicei mele in vârstă de 7 ani printr-un decret pe care ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma intorc cu copiii in tara! ContSters181164 ContSters181164 Buna!Sunt mamica a doua fetite gemene de 9 luni.Am nascut in Italia,si momentan ma aflu aici,dar nu am rezidenta,nici contract de munca,nici eu nici sotul cu ... (vezi toată discuția)