avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmare fara acord
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmare fara acord

Buna ziua. Am fost filmata fara acordul meu de catre fostul partener. I-am spus sa nu filmeze, dar el a facut-o. Nu tinea cont de ceea ce il rugam. As vrea sa stiu cum ma pot indrepta impotriva lui. Filmarea a fost facuta in casa mea. El lucreaza intr-o structura militara.
Cel mai recent răspuns: elena_1234 , utilizator 19:56, 16 August 2018
Dacă e ceea ce cred eu, mergi la poliție și faci o plângere. Filmarea pe care o are el o deții si tu?
Nu o am.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii alinacodruta alinacodruta fostul meu prieten m-a filmat cu telefonul mobil fara ca eu sa stiu cand faceam dragoste. mentionez ca el e agent de politie la criminalistica si banuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Amenintare si santaj Cristina558 Cristina558 Buna ziua Am avut o relatie de 4 ani cu fostul iubit, iar in urma cu cateva luni ne-am desparit. Parintii mei nu erau de-acord cu relatia noastra si din ... (vezi toată discuția)
Filmata pe facebook ContSters334929 ContSters334929 am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani ... (vezi toată discuția)