avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie terasa acoperis bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie terasa acoperis bloc nou

Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc nou construit (terasa acoperis in garantie) si la fiecare ploaie mai abundenta am infiltratii de apa in tavan,
Am contactat constructorul de nenumarate ori (de mai bine de jumatate de an) dar continua sa amane reparatia din diferite motive.
Cum ar trebui sa procedez in cazul acesta astfel incat constructorul sa remedieze problema in cel mai scurt timp. (prin protectia consumatorului, asociatia de locatari, instanta)
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:25, 15 August 2018
Notificati oficial constructorul cu obligatia remedierii deficintelor -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Prin toate variantele pe care le-ati prezentat. Puteti incerca si o notificare printr-un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii apa balcon Nnutas Nnutas Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)
Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)