avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Credit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Credit

Buna ziua..veeau sa scot un credit ipotecar dar fara implicarea sotului,nu vreau ca el sa fie coplatitor..cum pot sa procedez??
Cel mai recent răspuns: serban.cristian , utilizator 10:44, 16 August 2018
Cum adica "sa scot" ?
Daca vrei sa obtii un credit ipotecar, mergi pe la banci, vezi oferte, si soliciti unul, specificand ca nu vrei coplatitori.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2018
serban.cristian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit ipotecar pe numele meu cu fostul sot ca , codebitor - carmensorin carmensorin Buna ziua, In anul 2008 am facut un credit ipotecar si am achizitionat un apartament, fostul sot este codebitor ( el nefacand dovada ca este salariat si ca ... (vezi toată discuția)
Partaj - apartament cu credit ipotecar anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine ca sunt foarte stresata si nu mai stiu cum sa rezolv problema. Am divortat pe cale amiabila din culpa comuna. Acum ... (vezi toată discuția)
Refinantare la banca fara acordul coplatitorului AndreiZa AndreiZa Buna ziua, am un credit la banca si vreau sa fac refinantare pentru a acoperi creditul si a ma i ramane cu bani. Intrebarea mea : este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)