avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

evacuare

Buna ziua,
O doamnna a evacut in 2016 din locuinta proprietate personala pe fiica ei si concubinul acestuia, care pe langa faptul ca nu participau la chetuielile casei se purtau extrem de uart cu ea. Are hotarare judecatoreasca, + decizia de la executor. Au stat o vreme cu chirie si pt ca urmau sa fie evacuati iarna trecuta de unde stateau, sufletul ei de mama nu a rezistat si i-a primit inapoi cu conditia sa stea pana in primavara uramand sa se mute intr-o casa batraneasca care trebuie refacuta, casa care apartie tot acestei doamne dar vrea sa o doneze lor cu acte sa fie proprietatea lor. Numai ca nu au niciun gand sa se mute, spun ca nu au nevoie de casa aceea (sunt doi lenesi si vor de-a gata). Doamna in baza la decizile de evacuare poate solicita ajutorul politiei sa ii dea afara? Vreau sa mai specific ca doamna este bolnava cu imima, si convietuirea cu acestia ii face rau, in perioada in care a fost singura s-a simtit mult mai bine, a redus tratamenul pe care il urmeaza zilnic la jumatate.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2018
emine, utilizator
Cel mai recent răspuns: emine , utilizator 14:33, 16 August 2018
Politia nu are competenta sa se implice in astfel de probleme .In functie de modul in care este formulata hotaratea pronuntata mergand la un av va afla daca poate sa fie pusa in executare sau este nevoie de o noua hotarare.
Mergeți direct la un executor judecătoresc, acesta vă va comunica dacă poate pune în executare titlul executoriu (la prima vedere, nu înțeleg de ce n-ar putea).
Ultima modificare: Joi, 16 August 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Cand ies de la serviciu am sa merg la doamna sa vad ce scrie mai exact in titlul executoriu si revin cu mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și ... uncetatean uncetatean Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
Executare silita, evacuare fosti proprietari 23Nico 23Nico Buna ziua! Am adjudecat un imobil prin licitatie publica, ieri am ridicat actul de adjudecare de la executorul judecatoresc...întrebările mele sunt ... (vezi toată discuția)
Evacuare in baza proc-verbal de punere in posesie? vrica vrica Un revendicator are P-V de Punere in Posesie poate ca in baza acestui act sa evacueze chiriasii carora li s-a comunicat de catre ICRALca li s-a incetat ... (vezi toată discuția)