avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare subventii angajare someri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare subventii angajare someri

Buna ziua,
Depunerea documentatiei in vederea acordarii subventiei pentru incadrarea in munca a somerilor se poate face numai in judetul in care este stabilit sediul social al societatii comerciale sau se poate si la alta AJOFM din alt oras(din alt judet)in care se desfasoara activitatea(nu este declarat punct de lucru)?Nu am cum sa ajung in orasul unde este stabilit sediul pentru a depune actele necesare.
Rog lamurire in privinta asta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 17 August 2018
Conventia se incheie cu AJOFM-ul in raza caruia isi are sediul social angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie cu ajofm pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani ANESCU MARIA ANESCU MARIA Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Declarație anaf L.Pr L.Pr Bună ziua, am două întrebări la care nu m-am putut lămuri până la acest moment, primind răspunsuri diverse. În cazul deschideri unui punct de lucru ... (vezi toată discuția)