avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plângere penală sau acțiune civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plângere penală sau acțiune civila

Buna seara,

In situația în care o persoană fizica cumpara de la o altă persoană fizică un autoturism si dupa perfectarea tuturor formalităților legale constata ca de fapt autoturismul în discutie avea o groaza de defecțiuni ascunse la momentul vânzării, ce este mai bine să facă plângere penală sau să introducă o acțiune în anulare invocând IDOLUL solicitând repunerea în situația anterioară?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 14:20, 17 August 2018
Ttebuie discutat cu un av pt a vedea in primul rand ce instanta este competenta sa judece .daca aveti un contract cu firma respectiva,clauze,toate aceste aspecte se pot stabili dupa studiul actelor
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
masina a fost achizitionata de la o persoana fizica printr-o firma de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionat masina defectoasa Tati2013 Tati2013 Am cumparat masina acum o luna si 10 zile. In vacanta am ramas cu ea in pana cu copii( sa nu mai zic de stresul prin care am trecut), am platit masina pentru a ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat autoturism cu vicii ascunse! ce pot face? Gabriel 57 Gabriel 57 Buna ziua! Am cumpărat un autoturism pe 1 Iulie! Am venit acasă de la Brăila la București, am rulat cam 200 km prin oraș, iar după alți 200 km rulați ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns la achizitia unei case LDMUNTEANU LDMUNTEANU Buna ziua in cazul unei case achizitionate in septembrie 2015 a aparut urmatoarea problema: pe hol s-au infiltrat scurgeri de apa .in urma cu 3 saptamani. Am ... (vezi toată discuția)