avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz

Buna ziua.am un apartament lăsat de bunica prin donație,cu uzufruct viager.bunica a decedat iar eu trebuie sa scot apartamentul de sub uzufruct.matusa(fiica bunicii)refuză să ne dea certificatul de deces,eu având doar o copie si am nevoie de original.cum procedez in acest caz?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:09, 17 August 2018
Solicitați un duplicat de la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara fratele meu a decedat. fiica lui s a ocupat de scoaterea ... ela2008 ela2008 Buna seara Fratele meu a decedat. Fiica lui s a ocupat de scoaterea certificatului de deces. La starea civila nu au avut certificatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Am dobândit un apartament prin donație cu uzufruct viager. cum se procedează după decesul uzufructuarului? Lazar Daniela Lazar Daniela Buna ziua.am un apartament lăsat prin donație de bunica,cu uzufruct viager.aceasta a decedat.unde si cum se face scoaterea apartamentului de sub ... (vezi toată discuția)
Despre donatie catre copilul tu pascamaria pascamaria Am 2 fiice una cu probleme psihice si cealalta sanatoasa.Pentru protectia lor am facut fiecareia donatie cate o proprietate cu conditia sa locuiesc pana ... (vezi toată discuția)