avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retrogradarea din funcția de director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retrogradarea din funcția de director

Am fost retrogradata din functia de director in functia anterioara promovari printrun act aditional fara a fi pusa in fata comisiei de disciplina pe motive de organizare nefondate fara prea multe explicati la 2 zile dupa revenirea din concediu mentionez ca am fost facuta directoare tot prin act aditional cu doar 35 de zile inaintete. Multumesc anticipat se poate face retrogradarea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 19 August 2018
Schimbarea functiei se poate face :
- prin incheierea unui act aditional la c.i.m.

- unilateral de catre angajator : in cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului.
Ati avut perioada de proba prevazuta in actul adutional? Promovarea a fost facuta prin sustinerea unui examen sau prin numire?
Ce relevanta are perioada de proba?
Prin numire am fost in proba cu aceleasi atributi 6 luni inainte

cyan a scris:

Ati avut perioada de proba prevazuta in actul adutional? Promovarea a fost facuta prin sustinerea unui examen sau prin numire?

Retrogradarea sa facut prin simplu act aditional fara alte explicati vroiam sa stiu daca e legala sau nu fara un motiv scris sau alta sanctiune preliminara

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)
Depunere acte chemare in judecata tudor16 tudor16 Ce consecinte are depunerea unor acte - proba de chemare in judecata care nu exista in dosarul de personal? (vezi toată discuția)
Decizia convocari florentina86 florentina86 In urma cu 2saptamani v-am povestit povestea cu chitantele Pos nesemnate,pentru care am fost convocata in cele din urma in fata unei comisi ... (vezi toată discuția)