avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retrogradarea din funcția de director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retrogradarea din funcția de director

Am fost retrogradata din functia de director in functia anterioara promovari printrun act aditional fara a fi pusa in fata comisiei de disciplina pe motive de organizare nefondate fara prea multe explicati la 2 zile dupa revenirea din concediu mentionez ca am fost facuta directoare tot prin act aditional cu doar 35 de zile inaintete. Multumesc anticipat se poate face retrogradarea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 19 August 2018
Fiind o functie de conducere m-am gandit ca este posibil sa fie prevazuya o perioada de proba in actul aditional. Poate nu a corespuns cerintelor si a fost retrogradata in aceasta perioada de proba la fosta functie, din cate am inteles nu a fost retrogradata disciplinar. Motivul revenirii pe fostul post ar trebui sa fie precizat in decizia de revenire.
Nu are cum sa fie retrogradata fara o cercetare disciplinara sau fara acordul ambelor parti.

Mai exista o varianta : modificarea sa fie pe o durata determinata..adica ,de la ... pana la ...
Am fost fortat sa semnez actul aditional de retrogradare ca altfel se ajunge in comisia de disciplona si nu am vrut sa ma balacaresc in aceasta situatie jenanta.
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Se poate anula acel act aditional in instanta, daca puteti proba vicierea consimtamantului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)
Depunere acte chemare in judecata tudor16 tudor16 Ce consecinte are depunerea unor acte - proba de chemare in judecata care nu exista in dosarul de personal? (vezi toată discuția)
Decizia convocari florentina86 florentina86 In urma cu 2saptamani v-am povestit povestea cu chitantele Pos nesemnate,pentru care am fost convocata in cele din urma in fata unei comisi ... (vezi toată discuția)