avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta

Buna ziua am fost depistat cu 0.68 in aer exprimat , am fost cooperant nu am alte probleme in spate ,nu a fost vorba de accident . Vroiam sa imi spuna cineva care e cea mai grea pedeapsa posibila si dupa cat timp as putea sa imi recuperez permisul ?
Cel mai recent răspuns: inzaghi , utilizator 14:12, 29 Septembrie 2022
buna ziua din nou , vreau sa va multumesc pentru toata informatiile furnizate , mai am cateva neclaritati daca ma puteti ajuta : in cazul in care procurorul nu v-a da dosarul in instanta asta inseamna NUP ? si v-a ramane cat timp in cazier acest nefericit eveniment ? lucrurile se pot grabi ? sa decurga mai repede , intr-un fel sau altul ?
Daca ati avut 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat, in sange o sa iasa undeva la dublul acestei valorii. Nu va mai ganditi la vreo solutie de renuntare la up ca nu este posibila.
Bună dimineața!
Am fost testat cu etilotestul și a ieșit 0.09 la ora 6.55dimineata vreau să întreb este posibil să fi inhalat aburi de alcool din boasca din struguri, eu la ora 4 dimineața am tras mustul din tocitoare și l-am pus în butoi menționez că nu am băut.
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2022
inzaghi, utilizator
Posibil, trebuia sa solicitati prelevarea de probe biologice.
Bună dimineața!
Nu am știut ce trebuie să fac și după ce am semnat procesul verbal m-a pus sa scriu pe proces că nu doresc recoltare de sânge și probe biologice.
L-am pe polițist de ce și a zic că așa trebuie! Am furat-o!
Acum nu știu dacă mai avea sau nu camera pornită (camera de pe pieptul lui al polițistului) Încerc să caut un avocat măcar ca reușesc să mai amân pedeapsa 10-15zile pentru că am un mic srl și am de onorat niște comenzi.
Mulțumesc mult pentru răspuns!



Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Posibil, trebuia sa solicitati prelevarea de probe biologice.

Alte discuții în legătură

Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)