avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general În loc să fiu plătită în bani, sunt plătită în ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

În loc să fiu plătită în bani, sunt plătită în bonuri de masă pentru orele muncite în weekend. Este legal?

Doresc sa stiu daca bonurile de masa pot inlocui plata salariului pe zilele de weekend . Adica,in loc sa fiu platita in bani pentru orele muncite in weekend sunt platita in bonuri. Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters494734 , utilizator 09:40, 23 August 2018
Nu cred ca ma insel. Tocmai din acest motiv am intrebat aici acest lucru. Voi merge sa iau stagiul de cotizare si apoi merg la itm sa mi se explice exact,dar din fluturas asa reiese. Deci,daca salariul net este 2047 lei,notat pe fluturasul de salariu ,in mana am primit 1747 lei si 300 lei tichete de masa. Ce reiese din acest lucru ???
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
ContSters494734, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o firma full time ,este normal ca în contractul individual ... Dani1993 Dani1993 Lucrez la o firma full time ,este normal ca în contractul individual de munca salariul brut sa fie 3300 lei și pe fluturașul de salariu emis de firma sa fie ... (vezi toată discuția)
Problema tichetelor de masa dia_cj2005 dia_cj2005 Am o mare problema...sunt angajata la o firma,avand functia de vanzatoare.Am semnat un contract de munca in care nu se specifica faptul ca noi angajatele luam ... (vezi toată discuția)
Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)