avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare rol fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare rol fiscal

Sunt proprietar împreuna cu soția pe un imobil. Soția a părăsit domiciliul de 6 ani iar eu am rămas cu cei doi copii. Încerc de 5 ani sa plătesc impozitul casei dar întrucât soția figurează cu o amenda nu pot plăti fapt pt care se tot aduna penalități uriașe. Cum pot schimba rolul fiscal pe numele meu pt a putea plăti la zi dările către stat aferente locuinței si nu amenzile soției????
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:10, 23 August 2018
Trebuie să fiți unic proprietar adică soția să vă vândă sau să vă doneze partea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)
Partaj,dreptul de a vedea copilul mirela mihaela76 mirela mihaela76 Buna ziua am si eu o intrebare :sant impreuna de ceva vreme cu cineva care a m-ai fost casatorit si din prima casatorie au o fetita.dupa ce au divortat el ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pt buletin crs44den crs44den buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai ... (vezi toată discuția)