avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare cumparare

Buna seara,domnule avocat! Ma numesc Dontu Ionica si locuiesc in Ploiesti.Am fost căsătorită dar am divorțat în anul 2015.Foștii socrii ne-au facut mie si fostului soț un contract de vanzare cumpărare cu clauze in anul 2008.Tot in anul 2015 inainte de a divorța fostul socru a decedat.Dupa moartea fostului socru i-am facut testament pe partea pe care mi se cuvenea in urma decesului ,fiicei noastre.Acum vor sa anuleze acest act.La instanța de fond am câștigat(fostul soț a recunoscut că are grijă de bătrână si deci obligația nu poate fi impartita).Dar acum au facut apel.Afecteaza in vreun fel testamentul pe care i l-am facut fetei?Pentru ca as vrea sa renunț.Recunosc ca nu am mai avut grijă de bătrână pentru că nu m-au primit in curte.Tot timpul am fost amenințată cu poliția.Mi-au facut plângeri penale la poliție fără un temei legal.Nu am luat nimic din curte,din locuinta după 20 de ani de căsnicie si munca.Deci afectează în vreun fel partea dată fetei prin acel testament daca eu renunț?
Vă multumesc!Cu stima,Ionica DontuA
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 18:22, 21 August 2018
Depinde la ce vreti sa renuntati. Fata va moșteni toate bunurile dvs. de la data decesului. Daca renuntati la un bun, ea nu il va moșteni ca urmare a testamentului facut de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si dobindire apartament Petrash Petrash In urma decesului socrului meu a ramas un apartament cu doua camere. Dintr-o casatorie anterioara, socrul meu are doua fiice - pe FOSTA mea sotie si pe sora ... (vezi toată discuția)
Impartire neegala a bunului - se poate? marbit marbit Am si eu o problema> E posibil ca dupa 8 luni de casnicie, la aparitia divortului legea sa dea 80 % din teren sotului? Tatal sotiei a mostenit un teren, la ... (vezi toată discuția)
Mostenirea cui ramane? maryuta maryuta Buna ziua parintii sotului meu sunt batrani dar nu au facut nici un act de mostenire nimanui avand 8 copiii socrul e foarte bolnav si nu mai are multe sanse ... (vezi toată discuția)