avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procese multiple impotriva aceluiasi parat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procese multiple impotriva aceluiasi parat?

Salutare! Ma aflu intr-o dilema. Tatal meu nu mai vrea sa plateasca ultima luna de pensie alimentara si anume August pentru ca ma aflu in anul terminal. Eu inca mai am examenele pentru licenta in acest moment. Nu as vrea sa pierd atatia bani pentru o luna si as vrea sa-l dau in judecata pentru August.

Dupa ce termin aceasta scoala postliceala, urmeaza sa ma duc la facultate tocmai in luna octombrie cu luna septembrie de vacanta deci urmeaza sa-l dau iarasi in judecata pentru ca vreau o recalculare din moment ce i s-a marit pensia.

Pot sa fac 2 procese, unul acum pentru luna August si inca unul in luna octombrie avand deja unul pe rol cu acelasi parti?

De asemenea dupa ce voi castiga primul proces il va obliga judecatoria sa plateasca pensia de alimentare de la inceputul lunii August sau de cand fac eu cererea, adica de pe 21?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:20, 20 August 2018
Daca vreti pe august depuneti cererea in august.
Se va da pe toata luna pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Aurelia naboiu Aurelia naboiu Cum pot intrerupe pensia alimentara ce trebuie sa o platesc copilului meu daca acesta,fată fiind intre timp s-a casatorit,sotul ei fiind angajat ,iar ea la ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara AndreeaIonescu17893 AndreeaIonescu17893 Buna dimineata. Va scriu astazi ptr ca am nevoie de cateva lamuriri. Intentionez sa il dau in judecata pe tatal meu ptr recalcularea pensiei alimentare. In ... (vezi toată discuția)
Pensie de intreþinere ela70 ela70 Buna ziua, Sotul meu a platit pensie alimentara pt copilul lui pana la varsta de 18 ani. Fata s-a inscris la o scoala postliceala de 3 ani. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)