Cum pot intrerupe pensia alimentara ce trebuie sa o platesc copilului meu daca acesta,fată fiind intre timp s-a casatorit,sotul ei fiind angajat ,iar ea la randul ei are deja un copil. Situatia este una mai....neobisnuita deci.
Ciudat. Logica imi spunea ca as putea avea dreptate. Atunci,de ce avocatul meu mi-a spus ca nu se poate. Am uitat sa mentionez ca urmeaza o scoala postliceala sanitara. Sa fie oare aceasta din urma factorul prin care nu se poate sista plata pensiei de intretinere. Multumesc pentru un eventual raspuns
Deci in mod normal si moral nu ar mai trebui sa primeasca pensie.Se prezuma ca in momentul in care te mariti/insori, sotii au grija unul de altul,deci trebuie sa se intretina singuri ca doi adulti.Pe de alta parte legea nu spune ca daca te-ai maritat inceteaza pensia, Insa ca parintele care platesti acesta pensie, poti cere întreruperea ei, aratand ca fata dvs s-a casatorit, are niste venituri si ea si sotul.Oricum pensia se da dupa 18 ani in functie de nevoia copilului si de posibilitatea dvs.
Pensie alimentara
ionela77
buna ziua. Va rog daca se poate sa ne ajutati. Va scriu in numele matusii mele care este divortata de 14 ani,din 1999, cand i-a fost incredintat si fiul spre ... (vezi toată discuția)