avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Cum pot intrerupe pensia alimentara ce trebuie sa o platesc copilului meu daca acesta,fată fiind intre timp s-a casatorit,sotul ei fiind angajat ,iar ea la randul ei are deja un copil. Situatia este una mai....neobisnuita deci.
Cel mai recent răspuns: Aurelia naboiu , utilizator 15:10, 5 Octombrie 2018
300 ron timp de inca 3 ani. Am fost batuta de ei si data afara din casa. Multe de povestit,dar fara relevanta. Deci,in principiu,as avea castig de cauza sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara andreipop_2013 andreipop_2013 Buna ziua. am citit la un articol prezentat la dvs pe forrum,,ca exista exceptii in ceea ce priveste plata pensiei alimentare. Fata a in curand are 19 ani ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara la terminarea liceului ContSters111374 ContSters111374 Buna ziua. As dori sa ma indrume cineva intr-o problema .Sotul meu are o fiica din casnici aanterioara. Este deja majora, a implinit 18 anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ionela77 ionela77 buna ziua. Va rog daca se poate sa ne ajutati. Va scriu in numele matusii mele care este divortata de 14 ani,din 1999, cand i-a fost incredintat si fiul spre ... (vezi toată discuția)