avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model cerere divort judecatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model cerere divort judecatorie

Buna dimineata,
Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere divort la judecatorie, fara acordul ambelor parti, avand impreuna 2 copii majori. Mentionez ca nu doresc deocamdata partajul.Sotia mea lucreaza in strainatate, nu cunosc domiciliul acesteia si nu este de acord cu divortul. O pot contacta doar telefonic.Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce pasi trebuiesc urmati ptr solutionarea divortului?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
danx87, utilizator
Cel mai recent răspuns: danx87 , utilizator 15:14, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Probabil modele există pe google dar nu știu cât de ok sunt, avocații nu lucrează după modele, concep acțiunile pentru fiecare situație factuală în parte.
Recomandabil ar fi să vă luați avocat de vreme ce există șanse să se tergiverseze altminteri procedura întrucât nu-i cunoașteți domiciliul.
Pentru a se putea dispune citarea prin publicitate este imperios necesar să-i arătați instanței că ați depus diligențe pt aflarea domiciliului pârâtei.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflare date identificare adita74 adita74 Buna ziua, Intr-un litigiu instanta acorda un termen reclamantului sa faca diligentele necesare pentru aflarea domicilului paratului. Credeti ca serviciul de ... (vezi toată discuția)
Divort sotul este in strainatate claw claw Buna ziua, as dori sa stiu ce trebuie facut pentru a divorta de sotul meu care este in strainatate, el fiind din Camerun. Mentionez ca si el este de acord cu ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean strain luminita2013 luminita2013 buna ziua as dori sa vb cu un avocat din pitesti in legatura cu un divort cu un cetatean strain nu avem copii si nici bunuri cam in cat tim se poate finaliza (vezi toată discuția)