avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot pune suportarea cheltuielilor de înmormântare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot pune suportarea cheltuielilor de înmormântare clauză la donarea unui teren ?

Pot pune ca si clauza la donarea unui teren in provincie al mamei , tot ce tine de imormantare?.Ea nu locuieste cu mine sta la o sora care nu are pretentii.

Tot in aceasta situatie as dori sa stiu daca nu exista cadastru si intabulare pe teren le pot face dupa donatie?
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:23, 24 August 2018
Puteti introduce clauza. Cadastrul/intabularea trebuie facute inainte de donatie (altfel nu puteti incheia contractul).
Actele sunt de durata. As putea plati pt cadastru/intabulare si intre timp sa mergem si la notar?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notarul nu demarează nimic fara documentație cadastrala și intabulare.
Acestea trebuie depuse obligatoriu împreună cu celelalte documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 ... Magie1 Magie1 Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 martori cum e procedura,am vb cu un notar și i-am zis am vb cu mama cît e în viața sa cedeze ... (vezi toată discuția)
Efectuarea cadastrului este obligatorie in cazul donatiei cotei succesorale??? bibliopod bibliopod Am facut succesiunea dupa ambii parinti la notariat si fiecarui mostenitor i-a revenit 1/3 din masa succesorala. Aceasta masa succesorala este compusa din ... (vezi toată discuția)
Act de donatie alberta33 alberta33 Buna ziua, Revin si apelez la ajutorul dvs celor din forum in speranta ca voi primi si de aceasta data raspunsurile mult dorite. In 1997 a decedat bunica mea, ... (vezi toată discuția)