Avand in vedere ca timpul care a mai ramas pana la examene este foarte scurt nu veti avea timp de o pregatire minutioasa in ceea ce priveste familiarizarea cu tematica foarte vasta atat pe domeniul juridic cat si pe cel agricol dar puteti face cateva probe de traducere in/din limba straina aleasa.
Resursele oferite de internet sunt extrem de multe dar pentru va face cautarea mai usoara, recomand urmatoarele:
Codul fiscal:
[ link extern ]
Legislatie eruopeana:
[ link extern ]
Un ghid de bună practica in agricultura ecologica:
[ link extern ]
[ link extern ] /
Legislatia italiana cu privire la imigrare:
[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ] =
Din spusele altor utilizatori, Ghidul Traducatorului contine cateva informatii interesante si il poti gasi aici:
[ link extern ]
In ceea ce priveste dictionarele, nu ati specificat limba straina dar va pot spune eu nu folosesc foarte multe pentru ca am la dispozitie internetul. Cel mai bun dintre cele pe care le am eu in format carte, este de la editura 100+1GRAMAR /Acad. prof.dr. Alexandru Balaci si are peste 1000 de pagini.
Pentru achizitia eventualelor dictionare puteti vizita oricand librariile de profil sau internetul.
[ link extern ]
Va urez bafta la examene si poate reveniti sa ne spuneti cum s-au desfasurat examenele si eventual tematica examenelor.
:luck:
L.C.
P.S. Recomandari dictionare si un site cu ghiduri de traducere, glosare si acte legislative de baza:
[ link extern ]
[ link extern ]