avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examenul pentru obþinerea certificatului de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate

Buna ziua,

m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o dicutie deja inchisa, m-am gandit sa deschid una noua...
Vreau sa-mi iau atestaul de lb germana si din cate am inteles trebuie sa-mi aleg o specilaitate... dar nu stiu care...
Am vazut in allte duiscutiica unele persoane au un "model" de examen si ma gandesc ca daca cineva mi-ar trimite niste subecte model ar fii mult mai usor sa-mi aleg domeniu .... o sa incerc sa ma inscriu in martie 2010 si cu ajutorul modelelor cred ca voi avea timp sa culeg destule informatiile necesare din domeniul respectiv.....
ma poate ajuta cineva?

Va multumesc,
sper un viitor traducator:">
Cel mai recent răspuns: bendis2 , utilizator 14:20, 10 Octombrie 2021

Te rog mult Ellise daca mai ai subiectele pe juridic(engleza-romana-engleza) sa mi le trimiti si mie, as avea foarte mare nevoie sa ma orientez mai bine cam ce presupune acest examen.
Mailul meu este:lilla_bako@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Le-am trimis! Iti urez multa bafta la examen!
Buna ziua!

Stimata Doamna Ellise,

Va rog mult, in cazul in care mai aveti respectivele subiecte date la examenul de traducatori, sa mi le transmiteti si mie pe adresa miki23ally@yahoo.com!! La momentul de fata nu am nici cea mai mica idee despre cum as putea sa ma pregatesc mai bine pentru acest examen..:"> Multumesc foarte mult!

Mihaela
Buna seara Mihaela,

Le voi trimite chiar acum pe adresa indicata. Multa bafta la examene!

P.S. Daca cineva care a sustinut examenele anul trecut sau anul acesta in martie are subiectele (nu cele din martie 2009, ca le am) sau ne poate spune ce s-a dat la examene, il / o rog sa mi le trimita si mie. Nu imi trebuie mie personal. Dar as vrea sa le am pentru a le da mai departe celor ce le solicita. Sau daca nu doriti sa mi le trimiteti, macar sa anuntati ca le aveti, in cazul in care le mai cauta si alte persoane.
Daca ati vazut filmul "Pay it forward" si stiti ideea filmului, atunci cu siguranta ma intelegeti! ;)
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
ContSters24933, utilizator
Buna Ellise,
te rog mult trimite-mi si mie subiectele pe care le ai. Am mare nevoie ca sa-mi fac o imagine asupra examenului.
Adresa mea danamilea@ymail.com
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat traducator lb. engleza pe domentul juridic livio5 livio5 Buna ziua tuturor! Intentionez sa sustin examenul de traducator autorizat lb engleza - dom. juridic la CPPC. Am intrat pe site-ul institutiei si am vazut ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Indrumare pt sustinerea examenului la cppc ank5 ank5 Buna, Luna viitoare voi da examen.....pe domeniu juridic....lb germana Ma poate ajuta cineva prin a-mi spune ce fel de documente sunt mai des date la ... (vezi toată discuția)