avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi atacat actul de vânzare cumpărare chiar de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi atacat actul de vânzare cumpărare chiar de către vânzători?

Poate fi atacat actul de vânzare cumpărare chiar de către vânzător(socrii )sau cumnata? Ce trebuie sa fac pt a nu se întâmplă? Eu pot vinde fiilor mei ca ei sa nu mai facă asta?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:47, 22 August 2018
Daca vor considera ca fiind necesara formularea unei cereri de chemare in judecata, o vor formula... nu aveti cum sa-i opriti....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare contestat george201011 george201011 Salutare... Sunt nefericitul posesor impreuna cu sotia al unui apartament cumparat de la socrii sotia mai are 4 frati din care unul ameninta cu judecata ... (vezi toată discuția)
Se poate strica actul de vanzare cumparare cu uzufruct viager? Zbranca Nicolae Zbranca Nicolae Buna seara mie si sotiei mele ni sau facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager,sa nu-l putem da afara din casa pe socrul/tatal nostru ceva ce nici nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot deschide un proces? adana adana Speta este urmatoarea: prin anii 2000 socrii mei i au cumparat cumnatului un apartament cu banii lor, urma ca apartamentul in care locuiau socrii sa i revina ... (vezi toată discuția)