avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza

Bună ziua as dori sa știu de ce misa respins viza de rentregirea familiei, am depus toate actele necesare la dosar la
Ambasada românească din pachistan și misa dat răspunsul ca este respinsa, ce as putea face sa pot intra cu sotu în tara as mai avea vreo șansă
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Zuina Alexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:37, 23 August 2018
Probabil ca soțul nu îndeplinește toate condițiile sau nu a depus toate actele necesare. Scrie in răspunsul de la consulat pe ce motiv V a respins solicitarea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere viza reintregirea familiei ruxandra1 ruxandra1 buna seara,as dorii daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva,in legatura cu respingerea vizei de reantregirea familiei a sotului meu.sunt casatorita cu ... (vezi toată discuția)
Interdictie de intrare in romania ancabayoudh ancabayoudh buna ziua,numele meu este anca sunt casatorita cu cetatean strain casatorie care a avut loc in romania dupa casatorie sotul a primit un permis de sedere ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere cetatean algerian ContSters215854 ContSters215854 Am si eu nevoie de sfaturile dvs, sunt casatorita cu cetatean algerian, in martie a depus dosar pt viza reintregirea familie a fost refuzat ca lipsea cope la ... (vezi toată discuția)