avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie întreținere minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie întreținere minor

Urmare unei hotărâri de divorț, s-a încredințat mamei copilul în vârstă de 12 ani acum . Din nov. 2016 și până în prezent tatăl copilului nu a plătit pensia de întreținere pentru minor, stabilită de instanță. Motivul fiind că nu are Contract de Munca încheiat. In urma decesului mamei lui, (bunica copilului) tatal moștenește 50 % dintr-un imobil care se va vinde foarte curând. Întrebare: Mama copilului va putea primii banii, echivalentul pensiei de întreținere calculate la zi din nov. 2016, după vânzarea acelui imobil? Daca da, ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Maria 2006, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria 2006 , utilizator 14:57, 26 August 2018
Aștept un răspuns! Va rog!

Maria 2006 a scris:

Urmare unei hotărâri de divorț, s-a încredințat mamei copilul în vârstă de 12 ani acum . Din nov. 2016 și până în prezent tatăl copilului nu a plătit pensia de întreținere pentru minor, stabilită de instanță. Motivul fiind că nu are Contract de Munca încheiat. In urma decesului mamei lui, (bunica copilului) tatal moștenește 50 % dintr-un imobil care se va vinde foarte curând. Întrebare: Mama copilului va putea primii banii, echivalentul pensiei de întreținere calculate la zi din nov. 2016, după vânzarea acelui imobil? Daca da, ce trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie întreținere (moștenire) ContSters495516 ContSters495516 Prin hotărâre de divorț am obținut custodia copilului în vârstă de 12 ani (acum). Din nov. 2016 și până astăzi tatăl lui nu mi-a dat pensia lunara ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu copil/ custodie comuna Ally45 Ally45 Buna seara, Mama doreste schimbarea domiciliului stabilit la proprietatea bunicilor materni la divort, tatal nu tine legatura cu copilul in varsta de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului minor ContSters201565 ContSters201565 Va rog frumos, daca stie cineva sa ma lamureasca in problema mea. - copil minor - parintii divortati - incredintarea copilului catre mama Ulterior mama ... (vezi toată discuția)