avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie

Buna seara, as dori si eu un raspuns de la un specialist care stie sigura sa ma ajute >> sunt divortata si in urma partajului am ramas cu apartamentul platindu i fostului o suma de bani deci sunt unic proprietar pe apart., acum as dorii sa ma recasatoresc, Daca ma recasatoresc actualul partener care imi va deveni sot va deveni si el proprietar apoi pe casa? sau daca vom ajunge la divort vreodata are drepturi asupra casei? ajung sa o impart cu el?//?? ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:29, 21 August 2018
Buna seara,
Va fi coplqatitor PENTRU CE VETI PLATI IMPREUNA DE LA DAT5A CASATORIEI.
Ce ati platit pana la data casatoriei ESTE DOAR AL DUMNEAVOASTRA PE PERIOADA VIETII si doar daca decedati inaintrea sotului acesta primeste prin mostenire 1/4.
Daca divortati ESTE AL DUMNEAVOASTRA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitorii bunurilor proprii hades hades hades hades Din prima casatorie am un copil si in urma partajului voluntar cu fostul sot am o casa. Daca ma recasatoresc iar viitorul sot are si el 1 copil este necesar ... (vezi toată discuția)
Donatie intre soti sau ce?? alliende alliende Buna ziua, As avea si eu o intrebare pentru dv. Pe scurt, de curand m-am recasatorit. Actualul meu sot detine un autoturism dobandit inaintea casatoriei ... (vezi toată discuția)
Conventia matrimoniala poate fi atacata ? relatie relatie un imobil dobandit prin mostenire (ca fiu unic), prin certificat de mostenitor, poate face obiectul regimului comunitatii conventionale, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)