avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caen 5520 Activitate de inchiriere in regim hotelier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caen 5520 Activitate de inchiriere in regim hotelier

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la inchirierea in regim hotelier prin intermediul unui site de specialiatate a unor apartamente e nevoie de crearea unui punct de lucru in fiecare din acestea si daca trebuie autorizat caen 5520 in fiecare locatie.
Precizez ca srl care desfasoara aceasta activitate nu este proprietarul apartamentelor ci chirias cu drept de subinchiriere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 15:47, 22 August 2018
nu este nevoie sa faceti punct de lucru in fiecare locatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in sistem hotelier ile_lucu ile_lucu Buna ziua, Bunica mea detine un apartament in Brasov. Eu doresc sa il inchiriez in sistem holtelier insa nu sunt proprietara imobilului. Asadar,doresc sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)