Sunt administratorul unei societati comerciale si detinem un titlu executoriu impotriva unei alte societati comerciale .
Debitorului nostru nu mai avem ce ii executa silit pentru ca si-a instrainat patrimoniul catre terti .
Pentru a executa deditorii debitorului nostru in limita debitelor pe care acestia le au catre debitorul nostru, trebuie sa initiem o alta actiune in instanta sau executorul poate incepe executarea pe baza titlului executoriu pe care noi il detinem acum? Mentionez ca la data la care am avut titlul executoriu am trimis notificare de poprire tertului poprit prin executorul judecatoresc.
Trebuie sa intrebati executprul judecatoreasc daca documentul transmis catre tertul poprit a fost chiar adresa prin care se solicita infiintarea popririi. In acest caz tertul poprit ar fi trebuit sa se conformeze dispozitiei executorului judecatoresc si sa vireje pe seama si la dispozitia executorului judecatoresc orice sume erau datorate catre debitoruldumneavoastra.
Daca nu a facut asa trenuie sa solictati instantei validarea popririi, in termen de 3 luni de la data la care tertul poprit ar fi trebuit sa se conformeze. In aceasta situatie, daca instanta va admite actiunea, sentinta o puteti folosi ca titlu executoriu chiar impotriva tertului poprit.
Daca adresa-notificarea- nu a fost tocmai infiintarea popririi, nu puteti atunci o puteti face acum. Pentru debitorii debitorului puteti infiinta poprire acum daca deja nu ati facut-o.
Poprire corecta?
robertsega32
Am primit de la un executor judecatoresc o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat. Este suficienta aceasta pentru a-i opri bani din salariu ... (vezi toată discuția)