avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scoaterea de la intretinere intr-o luna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scoaterea de la intretinere intr-o luna

Buna ziua!
Spuneti-mi, va rog, daca pot fi scoasa de la intretinere pe o luna daca am fost plecata in concediu in perioada 25.07.2018 - 6.08.2018 inclusiv și 15.08.2018. - 19.08.2018 (18 zile in total).
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:15, 22 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scoaterea de la intretinere se face in conditiile in care persoana nu a fost prezenta peste 15 zile in aceeasi luna si nu in luni diferite, nu se cumuleaza, intretinerea se plateste lunar si nu pentru 2 luni.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
As mai adauga faptul ca proprietarul trebuie sa notifice in prealabil asociatia de proprietari despre lipsa/plecarea din imobil in perioada..., altfel nimeni nu stie ca dvs. lipsiti.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere neluata in considerare tynatwine tynatwine La inceputul lunii decembrie 2013 am contactat administratorul de bloc sa-i spun ca locatarii apartamentului x, vom fi plecati luna aceasta in weekend-uri si ... (vezi toată discuția)
In ce contitii se scoate o persoana de la intretinere mariusmitrofan mariusmitrofan Salut Am o intrebare la care probabil asteapta raspuns mai multi cetateni ai acestei tari,in ce conditi se poate scoate o persoana de la intretinere si aici ... (vezi toată discuția)
Cote lunare SimonaBardea SimonaBardea Buna dimineata! 1. La un apartament sunt 0 persoane, nu este normal ca sa contribuie la plata cheltuielilor lunare, sal administrator, sal femeie serviciu , ... (vezi toată discuția)