avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Înmatricularea auto pe numele a doi proprietari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Înmatricularea auto pe numele a doi proprietari

Buna ziua , eu și iubita mea am cumpărat o mașină și am trecut actul de vânzare-cumpărare pe numele ei la notar , fostul proprietar ne-a adus și fiscalul , noi doi fiind necăsătoriți mai putem face ceva în așa fel încât să avem amândoi la același drept în cazul despărțiri? Mulțumesc
Partaj. Totusi, e dificil de spus daca la inmatriculari se va schimba ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de proprietari la o masina. urgent omiduka omiduka Suntem 2 tineri necasatoriti, si cumparam o masina. Putem sa fim amandoi prorietari , masina sa fie pe ambele nume?Sau unul e proprietar si unul ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial delia71 delia71 Am o problema mai delicata...va rog sa-mi dati un sfat. Nu cred ca e corect spus ''contract prenuptial'' pentru ca nu intentionez sa ma casatoresc...dar, ma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare . importanta starii civile a vanzatorului Aender84 Aender84 Buna ziua, sunt in procesul semnarii unui contract imobiliar de vanzare cumparare iar prezentul proprietar a cerut sa nu fie precizata in contract starea ... (vezi toată discuția)