avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... dosar judecatorie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

dosar judecatorie

am uitat numarul de dosar de la Judecatorie.cum il pot afla,deoarece nu sunt in tara,iar cazul a fost acum mult timp.aprox. 11 ani.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:03, 22 August 2018
Prin intermediul unei persoane imputernicite/avocat, care sa mearga la sediul instantei si sa incerce obtinerea acestor informatii...
Încercați întâi să-l căutați pe poral.just.ro după numele dvs și al părții adverse; abia în ipoteza în care nu-l găsiți astfel ar fi util să mandatați un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numele unui avocat care m-a reprezentat lucian55 lucian55 Buna zua am si eu o intrebare in urma cu cativa ani am avut un proces , as dorii sa stiu daca pot afla numele av cumva,am fost multumit de dansul inasa am ... (vezi toată discuția)
Copie dosar cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)