Hy.am si eu o întrebare am divortat la notar amiabil si ne am inteles la pensia alimentara la 300ron pe luna.acum fosta mea sotie vrea sa ma dea in judecata si vrea o suma 500ron.eu am minimu pe economie acum.ce pot face cum pot rezolva.este bine cat ne am inteles,poate sa ii dea suma pe care o cere.?
Pai ca sa o linistiti, scoateti de la anaf si de la munca salariul net, banii in mana pe care ii castigati,Cum salariul net minim este in jur de 1150 va primii mai putin de 300 ron pe luna si luati va un avocat si cereti cheltueili de judecata 2-3000 ron cheltuieli de judecata ca banii pe 10 luni de pensie sa nu-i mai vada, sa se sature.
Dacă aveți un singur minor si salariul minim pe economie atunci suma de 300 lei este corect stabilită ca si obligatie de întreținere.
Daca va vrea sa va dea in judecata nu o poate opri nimeni, dar nu va avea șanse de câștig. Probabil nu crede că acesta este salariul realizat de dvs si de aici intenția de a merge in instanta.
Pensie alimentara
pump
Buna ziua. Ma intereseaza cum se calculeaza o pensie alimentara pt un minor. N am fost casatoriti, am convenit 300ron dar salariul lui este undeva la 2000 plus ... (vezi toată discuția)