avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar

Buna ziua! Am calitate de parat intr-un dosar de partaj judiciar. Am depus intampinare in termenul legal. A doua zi dupa depunerea intampinarii, am primit telefon de la reclamant sa ma prezint la un notar public, fara sa-mi comunice motivul. Sa ma prezint sau nu?
Cel mai recent răspuns: vylut , utilizator 16:25, 22 August 2018
Daca exista posibilitatea sa va intelegeti mergeti insotit de avocat.
Inca nu am avocat, intampinarea am facut-o singur. reclamantul a dat de inteles ca si-ar retrage cererea de chemare in judecata, pentru ca si-a dat seama ca s-a pripit.
Daca intradevar depune cerere de retragere chemare in judecata, eu cum aflu?
De ce nu asteptam primul termen?
Ce rau mi se poate intampla daca merg fara avocat sau daca nu merg deloc?
In mare, povestea sta asa: o mostenire in indiviziune, patru mostenitori ( eu unul dintre ei). Ceilalti trei au facut o intelegere intre ei trei, ignorandu-ma, si au facut incheiat un antecontract cu reclamantul vanzandu-i toata mostenirea. Acum reclamantul ne da pe toti patru in judecata pentru scoatere din indiviziune, partajarea mostenirii, emiterea unei hotarari cu titlu de act de vanzare- cumparare si ne mai si obliga la cheltuieli de judecata fiindca nu am definitivat actele in termen de 6 luni de la vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot depune intampinare? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de termenul de depunere al unei intampinari. Mama mea este mostenitoarea (alaturi de alti mostenitori) a doua ... (vezi toată discuția)
Partaj dorel13 dorel13 Am avut un proces in care, in cererea de chemare in judecata avocatul a scris \"partaj si iesire din indiviziune\" Este vorba despre un teren agricol de pe un ... (vezi toată discuția)
Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)