avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea oridinii numelor de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea oridinii numelor de familie

Buna ziua,pun o intrebare destul de interesanta ,am dubla cetatenie spaniola-romana din nastere si implicit ,doua nume de familie.
As vrea sa le schimb ordinea in asa fel incat cel romanesc,al mamei,sa fie primul.
Aveti idee ce proces trebuie urmat sau daca este posibil sa fac acest lucru avand in vedere ca am acte de identitate apartinand ambelor tari ?
Mi se pare destul de dificil,astept pareri :).
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Vladimiralexd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:45, 27 August 2018
Mergeți la starea civilă unde este înregistrată in Romania nașterea Dvs si formulați o cerere de modificare nume pe cale administrativă.
In actele spaniole cum figurati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 3 luni am dobandit cetatenia spaniola, desi statul ... catalina.eira catalina.eira Buna ziua, Acum 3 luni am dobandit cetatenia spaniola, desi statul spaniol nu accepta dubla cetatenie, am intentia sa nu renunt oficial la cea romana. ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil florencia florencia Buna seara.Sunt singura in Spania,voi naste aici in 1 sau 2 saptamani si tatal nu poate veni sa-l recunoasca(nu suntem casatoriti).Este mai bine sa raman sa-i ... (vezi toată discuția)