avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua. As dori sa va intreb daca pot obtine pensie alimentara pentru copilul meu, de la tatăl lui care trăiește în Germania, raportată la venitul lui de acolo. Mentionez ca ii cunosc adresa de reședință din Germania. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 11:00, 23 August 2018
Sigur, dar va trebui sa faceti rost si de venitul pe care acesta il obtine (un contract sau adeverinta de venit de acolo).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor caldura tiramisu77 tiramisu77 buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei dileme. vreau sa solicit ajutor de caldura pt iarna ce vine, ne incadram in venituri dar, copilul meu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Pentru aflarea veniturilor din Germania ale fostului sot,pentru pensie alimentara la 1 copil de 7 ani,am fost sfatuitasa ma adresez Ambasadei Germaniei.Am ... (vezi toată discuția)
Plata prensiei de întreținere copil, tatăl realizează venituri ... Angheluta-Ileana Angheluta-Ileana Plata prensiei de întreținere copil, tatăl realizează venituri în Germania. Bună ziua. In hotărârea judecătorească de divorț din 2006 tatăl este ... (vezi toată discuția)