avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poti fi executat?
Discuție deschisă în Executare silită

Poti fi executat?

Daca platesc la" recuperatori" datoria in rate ma mai pot executa silit deoarece ma ameninta sa le platesc ma repede astfel ma executa silit?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:36, 23 August 2018
Inainte de a incheia un angajament de plata sau de a face o plata ar fi bine sa va consultati cu un specialist. Furnizati mai multe detalii pentru a primi raspunsuri pertinente. In principiu, absolut nimic nu ii opreste pe creditori sa solicite executarea silita, chiar daca faceti plati partiale. Deci...mare grija.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca, amenintare executare silita eusmb eusmb Buna ziua, am un credit la banca care a fost declarat scadent datorita faptului ca am ramas fara serviciu si nu am mai putut sa platesc ratele. Am fost sunat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile byanca19 byanca19 Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)
Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)