avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se face o cerere?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se face o cerere?

Buna.
Am lucrat la o farmacie si dupa o perioada mi-am dat demisia din cauza programului prelungit.Drept urmare patronul nu a mai dorit sa-mi plateasca salariul :((.
Am fost la tribunal si am intentat proces.Prima data s-a amanat cu 1 luna iar a doua oara nu m-am prezentat si sa suspendat procesul.
Va rog sa-mi trimiteti un model de cerere ptr.redeschiderea procesului si sa-mi spuneti daca am sanse de castig.
Cel mai recent răspuns: ghotycul , utilizator 09:59, 9 Noiembrie 2009
am facut cererea si arata cam asa:

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnata Loghin....., domiciliata in Iasi,.....................
Reclamanta in dosarul nr.5..... al acestei instante, suspendat la data de 21 octombrie 2009

Va rog sa dispuneti REPUNEREA, PE ROL A CAUZEI , fixand termenul de judecata si sa
dispuneti citarea partilor.

In drept imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 245, C. proc. civ.

Data depunerii
09.11.2009

Semnatura,

DOMNULUI PRESEDINTE AL TRIBUNALULUI IASI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol lumifatu lumifatu cum trebuie sa intocmesc o hartie pentru a repune pe rol un caz suspendat pentru ca nu ar fi fost depuse la dosar toate documentele cerute de judecator dar si ... (vezi toată discuția)
Cerere de repunere pe rol geo-vem geo-vem Pentru un proces care este suspendat in baza art. 242 C.p.c cum procedez sa-l repun pe rol? Va multumesc anticipat!:(( (vezi toată discuția)