avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate in ce consta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate in ce consta?

Am o nelămurire vreau sa stiu daca am vreun drept de moștenire din partea tatălui meu iar la randul tatălui meu care a decedat vrem sa stim daca avem vreun drept ca ne poate de pe urma bunicii ! Bunica a decedat în 2017 iar bunicul in 1984.bunicii au avut 3 copii unul dintre ei fiind si tatăl meu care din pacate a decedat si el ac 4 ani si jumatate dar insa nu a beneficiat de Nici un bun din partea părinților lui.intrebarea este daca avem vreun drept de pe urma tatălui ca ne poate la bunurile bunicilor insa unul din frați nea cam derurat si nea zis ca nu avem nici un drept ca el are contract de vanzare cumpărare insa nu este înregistrat nicăieri nu ar trebui înregistrat acel contract undeva ? Si daca da unde? Mentionez ca a zis ca a fac acel contract cât a trăit bunica dar intrebarea mea este nu cumva avem dreptul la moștenirea bunicului daca nu a bunicii? Va rog răspuns urgent ca nu mi inteleg nimic!
Cel mai recent răspuns: Eu20 , utilizator 21:54, 6 Septembrie 2018
Imi raspunde si mie cineva la intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al ... Cornelialupueugenia Cornelialupueugenia Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al meu are am un act de vânzare cumpărare pe 500 m pătrați și o construcție între timp cind ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fara succesiune raduflorentin97 raduflorentin97 Buna ziua, Am si eu o situatie destul de delicata, la care v-as ruga sa-mi raspundeti pentru ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si anume: In urma cu 8 ani ... (vezi toată discuția)
Autorizație demolare Cucinela Cucinela Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie ... (vezi toată discuția)