avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu de odihnă neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu de odihnă neefectuat

Bună ziua,
In urma demisiei ori a încetării contractului de munca cu acordul părților, angajatorul este obligat să plateasca zilele de concediu ramase neefectuate?
Va multumesc,

O zi bună!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 24 August 2018
Indiferent de cum a incetat un raport de munca, angajatorul este obligat să plateasca zilele de concediu neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie glyoto glyoto Buna, Stiti daca in cazul in care ne depunem demisia ni se deconteaza zilele de concediu cu plata? (vezi toată discuția)
Compensare concediu de odihna neefectuat din anul 2017 Maria Constantinescu Maria Constantinescu Buna seara! Doresc sa stiu daca in cazul incetarii contractului de munca in anul 2018, in urma demisiei, angajatorul este obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat alexandruk alexandruk Daca pana in prezent am cumulate 50 de zile de concediu de odihna neefectuate, ce posibilitati am, conform noului cod al muncii sa nu pierd zilele de concediu? (vezi toată discuția)