avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 10 zile CO fara palta? Adevar sau Minciuna?! e chiar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

10 zile CO fara palta? Adevar sau Minciuna?! e chiar pe bune? daca da cand?!

10 zile CO fara palta? Adevar sau Minciuna?! e chiar pe bune? daca da cand?!
va rog sa spuneti numai daca stiti pe bune nu vorbe
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 10:45, 9 Noiembrie 2009
da mai aveam ne voie de o co0nfirmare va multumesc tare mult =D>
narcis_vl_ro a scris:

si ai posibilitatea sa iti alegi tu cele 10 zile fara plata sau ti le dau ei cand vor?

Depinde de anagajator si decizia acestuia.Cunosc institutii unde s/au dat note interne sa isi faca programarile cum considera impreuna ca seful structurii pt repartizarea celor 10 zile de concediu fara plata sau diminuarea orelor de program de la 8 ore la 6, incat sa nu perturbe activitatea.
Dar pana nu au cadrul legal de aplicarea acestei masuri nu au cum s/o faca,dupa parerea mea.Dupa actualul cod al muncii nu se permite asemenea masura.
Dar traim in Romania,sa ne asteptam la orice!Si/asa ne inchipuim ca suntem pe taram american, tara tuturor posibilitatilor.
freeelis a scris:

Legea va intra in vigoare de la 01 ianuarie 2010 ....:)

Buna dimineata! Imi cer scuze dar nu am inteles din afirmatia d-lui freelis care lege intra in vigoare de la 1 ianuarie. Legea reorganizariii...?
stelarman a scris:

freeelis a scris:

Legea va intra in vigoare de la 01 ianuarie 2010 ....:)

Buna dimineata! Imi cer scuze dar nu am inteles din afirmatia d-lui freelis care lege intra in vigoare de la 1 ianuarie. Legea reorganizariii...?

Legea salarizarii unice intra in vigoare de la 01.01.2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil adria45 adria45 Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura imi afecteaza dreptul la indemnizatie CC urmatoarea situatie: Am beneficiat de somaj pana in 19 februarie 2010, sunt ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a primi indemnizatie pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani BG BG Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun impediment in obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ANI, in situatia in care in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului monicaciuc monicaciuc Buna Ziua, Sunt in 15 saptamani de sarcina si in luna ianuarie am avut 5 zile concediu fara plata , iar in luna februarie 10 zile concediu fara plata. Va ... (vezi toată discuția)