avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... POPRIRE PE CONT DIN CAUZA UNOR TAXA LA SANATATE DESI ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

POPRIRE PE CONT DIN CAUZA UNOR TAXA LA SANATATE DESI CONTRIBUABILUL PLATESTE SANATATEA IN ITALIA LUCRAND ACOLO

SUNT IFTINCA EUGEN SI AZI AM PLATIT LA ANAF 780 DE LEI PT CA IN 2011 AM AVUT UN CONT LA BCR SI AM INCASAT O DOBANDA DE 20 DE LEI.
ASIGURARILE SOCIALE AU CONSIDERAT CA AR TREBUI SA PLATESC TAXA PT SANATATE DESI EU LOCUIAM IN ITALIA SI PLATEAM SANATATEA ACOLO, DE ATUNCI MI S-AU APLICAT DOBANZI SI IN CELE DIN URMA AM AJUNS LA SUMA ACEASTA, DE 780 LEI.
CEI DE LA ANAF MI-AU SPUS CA AM FOST INSTIINTAT IN FIECARE AN, FIRESC EU NU AVEAM CUM SA-MI RIDIC CORESPONDENTA FIIND PLECAT.
UN ALT IMPEDIMENT E CA INSTIINTARILE DE PLATA MI-AU FOST TRIMISE IN 2011, 2012, 2013 PE O ADRESA MAI VECHE DIN TARA, EU SCHIMBANDU-MI DOMICILIUL DIN TARA INTRE TIMP.
INTREBAREA MEA E: POT SA IMI RECUPEREZ BANII PE CARE MI I-A LUAT ANAFUL ? CE TREBUIE SA FAC PT ACEST LUCRU?
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
danielaiftinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: danielaiftinca , utilizator 09:17, 26 August 2018
Buna seara,

Va rog incercati sa nu mai scrieti cu majuscule, este foarte obositor sa citim textul postat de Dvs. Contravine si Regulamentului forumului daca l-ati citit.
Va multumesc!

Banuiesc ca o.parte din datorii (fiind asa de vechi) s-au prescris deja. Trebuia sa verificati inainte de a plati.

Am sa mut topicul in forumul mare, pentru a primi un raspuns din partea colegilor mei din Romania.
O seara buna!
Unde ar fi trebuit să mă interesez ? Eu am mers la ANAF și mi-au spus că trebuie să plătesc banii respectivi pt a mi se debloca un cont bancar. Mulțumesc pt mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate Jilo Jilo Am domiciliul stabil in Ro, rezidenta si asigurare medical in strainatate - non EU tara. Am un cont purtator de dobanda la BCR iar ANAF a aflat astfel ca am ... (vezi toată discuția)
Contestatie contributie cnas gena_b gena_b Buna seara, E posibil ca dupa 4 ani dupa ce m-am inscris in Sistemul National Sanitar din Italia, inca sa primesc instiintari de plata de la CNAS Braila si ... (vezi toată discuția)
Banca a virat banii mei in alt cont decat am cerut eu anitsirc anitsirc Buna ziua! supun atentiei dvs. urmatoarele, si va rog sa ma ajutati sa rezolv cat de urgent posibil, altfel risc sa fiu exmatriculata de la master pentru ... (vezi toată discuția)