SUNT IFTINCA EUGEN SI AZI AM PLATIT LA ANAF 780 DE LEI PT CA IN 2011 AM AVUT UN CONT LA BCR SI AM INCASAT O DOBANDA DE 20 DE LEI.
ASIGURARILE SOCIALE AU CONSIDERAT CA AR TREBUI SA PLATESC TAXA PT SANATATE DESI EU LOCUIAM IN ITALIA SI PLATEAM SANATATEA ACOLO, DE ATUNCI MI S-AU APLICAT DOBANZI SI IN CELE DIN URMA AM AJUNS LA SUMA ACEASTA, DE 780 LEI.
CEI DE LA ANAF MI-AU SPUS CA AM FOST INSTIINTAT IN FIECARE AN, FIRESC EU NU AVEAM CUM SA-MI RIDIC CORESPONDENTA FIIND PLECAT.
UN ALT IMPEDIMENT E CA INSTIINTARILE DE PLATA MI-AU FOST TRIMISE IN 2011, 2012, 2013 PE O ADRESA MAI VECHE DIN TARA, EU SCHIMBANDU-MI DOMICILIUL DIN TARA INTRE TIMP.
INTREBAREA MEA E: POT SA IMI RECUPEREZ BANII PE CARE MI I-A LUAT ANAFUL ? CE TREBUIE SA FAC PT ACEST LUCRU?
Va rog incercati sa nu mai scrieti cu majuscule, este foarte obositor sa citim textul postat de Dvs. Contravine si Regulamentului forumului daca l-ati citit.
Va multumesc!
Banuiesc ca o.parte din datorii (fiind asa de vechi) s-au prescris deja. Trebuia sa verificati inainte de a plati.
Am sa mut topicul in forumul mare, pentru a primi un raspuns din partea colegilor mei din Romania.
O seara buna!
Unde ar fi trebuit să mă interesez ? Eu am mers la ANAF și mi-au spus că trebuie să plătesc banii respectivi pt a mi se debloca un cont bancar. Mulțumesc pt mesaj.
Asigurare de sanatate
Jilo
Am domiciliul stabil in Ro, rezidenta si asigurare medical in strainatate - non EU tara. Am un cont purtator de dobanda la BCR iar ANAF a aflat astfel ca am ... (vezi toată discuția)