avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Împărțirea copiilor la divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Împărțirea copiilor la divorț

Daca copilul cel mare în vârstă de 12 ani, vrea să rămână cu mama, iar cel mic în vârstă de 8 ani, dorește să rămână cu tata, este posibil?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 22:06, 25 August 2018
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata- domiciliu minor bozgor bozgor buna ziua am si eu o antrebare sant tatal a unui copil de 12 ani si sant despartit de mama lui de 8 ani ea la parasit la varsta de 3 anisori a plecat an spania ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti ContSters278923 ContSters278923 Un minor in varsta de 10 ani a fost incredintat mamei prin hotarare definitiva si irevocabila in urma cu 2 ani (minorul avand la acea vreme varsta de 8 ani). ... (vezi toată discuția)
Sentinta finala- program vizita minor ContSters339577 ContSters339577 Buna ziua.Parintii mei au divortat in 2012 si s-a stabilit domiciliul meu la mama.Din 15 aprilie 2014 am plecat la tata pentru a-mi muta domiciliul la el. In ... (vezi toată discuția)