avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Codul muncii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Codul muncii

Lucrez in Anglia de 6 luni acuma m am imbolnavit am menisc la picior si doctorul de aici a zis ca trebuie operat urgent .Daca ma operez in România mai primesc concediul medical platit. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cesima12 , utilizator 20:40, 25 August 2018
Puteți primi în tara concediție medical numai dacă faceți dovada ca sunteți asigurat.
Eu lucrez cu contract de munca legal dar nu stiu trebuie sa duc adeverinta madicala de la doctor la locul de munca.Va multumesc anticipat.
Intr-adevăr, certificatul de concediu medical va trebui depus la angajator.
Ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da seful in judecata de calomnie? iulia_86_12 iulia_86_12 Lucrez ca educatoare la o gradinita privata. In urma cu 2 saptamani m-am imbolnavit de pneumonie la care medicul de familie mi-a dat concediu medical 9 zile , ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna si celui medical ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Am o problema cu angajatorul care nu mi-a platit concediul. Pana la data de 3 mai efectuasem 5 zile din cele 21 sau 22 cate sunt alocate unui an. ... (vezi toată discuția)
Data adeverinta concediu medical split_ro split_ro Buna ziua, Am urmatoarea situatie. In data de 02.05.2017 m-am imbolnavit. Mi-am sunat doctora de familie pentru o programare. Am discutat sa ma prezint ... (vezi toată discuția)