avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in proprietate

Va rog sa imi spuneti ce inseamna aceasta hotarare aprobata in CL al unei primarii: Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri privind vânzarea, cumpărarea, schimbul, donația, închirierea, concesiunea, darea în administrare sau darea în folosință gratuită a imobilelor-terenuri și construcții, aflate în domeniul public sau privat al municipiului X.
Si daca in baza ei s-ar putea obtine terenul din jurul blocului in folosinta gratuita sau sa il cumparam.
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 20:50, 25 August 2018
Depinde de continutul integral al hotărârii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa construita pe teren dobindit prin legea 15/2003 radupaul radupaul Buna ziua am gasit o casa de vinzare, construita pe un teren dobindit prin legea 15/2003 Pot cumpara aceasta casa? care va fi statutul terenului dupa o ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara un apartament intr-un bloc construit pe un teren jumatate proprietate jumatate concesionat ? PARASCHIV NICU PARASCHIV NICU Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren in suprafata de 350mp din care 250mp proprietate si 100mp ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)