avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT DE VAZARE CUMPARARE CU INTRETINERE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT DE VAZARE CUMPARARE CU INTRETINERE

AM SI EU O INTREBARE EU SI SOTUL MEU STAM CU MATUSA MEA SI EA VREA SA NE TREACA CASA PE NUMELE NOSTRU EA ARE 4 COPII VREM SA STIM DACA EA PANA TRAIESTE NE TRECE CASA PE NUME NOUA CA AVEM GRIJA DE EA AVEM NEVOIE DE SEMNATURA COPIILOR SAU E DE AJUNS DOAR EA
Cel mai recent răspuns: adinacalitu , utilizator 00:47, 26 August 2018
Buna seara,
Daca este unic proprietar sau s-a dezbatut succesiunea de pe urma sotului decedat sau este si el deacord, atunci, cu respectarea art. 30 din Legea 17/2000 Va poate incheia act de vanzare cumpararea fara acordul nimanui la NOTAR!
Noi acum deschidem un proces de uzucapiune deoarece casa este pe socri matusi care sunt decedati iar sotul matusi la fel este decedat si amdupa procesu asta casa ii revine matusi care o sa fie ea propietarul casei si ea vrea sa ne treaca noua pe nume dar are 4 copiii si unul este caam sacait si de asta voiam sa stiu daca este de ajuns doar semnatur ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)
Se mai face succesiune dupa un decedat inregistrat fara bunuri la primarie? Florentina1982@@# Florentina1982@@# Soacra mea era pe numele primului sot care anul trecut am aflat ca ar fi decedat, traind cu socrul meu din1976 cu care are 2 copii, fata si baiat. Socrul nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o rugaminte daca ma puteti indruma in legatura cu ... Maria Vancea Maria Vancea Buna ziua Am o rugaminte daca ma puteti indruma in legatura cu o mostenire. Sotul meu este singurul mostenitor si fiu al casei in care am locuit 30 de ... (vezi toată discuția)