avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Anulare rezervare booking
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Anulare rezervare booking

Buna ziua! Am facut o rezervare pe Booking pentru 3 camere la mare la o cazare si dupa am gasit ceva mai avantajos si am facut si acolo. Am uitat in cele din urma de prima rezervare si am primit email de la ei ca am doua rezervari si ca ar trebui sa anulez una dintre ele si am facut asta si am anulat una si costul de anulare este de 70 de euro. Am dat datele cardului, dar eu momentan nu am niciun ban pe card si nici cand am facut rezervatea nu aveam. Mentionez ca sunt minora. Au ce sa imi faca? Ce se poata intampla?
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
anamariastan_, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:41, 26 August 2018
Banii vor fi retrasi cand va fi incarcat cardul. Rezervarea trebuia anulata in perioada inscrisa pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut o rezervare pe booking.com pt o cazare tip apartament ... ionut_mhl ionut_mhl Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip apartament in Italia. Booking mi-a facut legatura cu proprietarul care mi-a dat un cont in care am ... (vezi toată discuția)
Consecintele anularii unei rezervari iulianbbb iulianbbb Am facut o rezervare pe booking.ro si la nici un minut am anulat-o iar apoi am vazut ca am de platit nu mai putin de 130 euro, mentionez ca am facut rezervarea ... (vezi toată discuția)
Rezervare booking anulată de proprietar anadumitru1 anadumitru1 Buna ziua, In data de 24 aprilie 2018 am facut pe booking.com rezervare la un apartament pentru perioada 01-03.06.2018. Am achitat avansul pentru o noapte ... (vezi toată discuția)