avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bani concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bani concediu

as dori sa stiu din data de 7 februarie 2018 pana in 21 august 2018 cate zile de concediu pot dispune dak nu am avut deloc si am incetat munca in data de 21 august
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 20:49, 26 August 2018
Buna seara!
Verificati in Contractul Individual de Munca (CIM) cate zile de concediu de odihna aveti dreptul intr-un an, iar apoi calculati proportional cu lunile lucrate, intrucat acesta se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat.
Mai exact, calculul se face prin impartirea numarului de zile de concediu de odihna din contractul individual de munca la numarul de luni din an, iar rezultatul se inmulteste cu numarul de luni efectiv lucrate.
Aveti dreptul aproximativ la 2 zile de concediu de odihna pentru fiecare luna lucrata, insa poate varia in functie de cele mentionate in CIM.
O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna Eliza1906 Eliza1906 La 01.08.2018 mi-a incetat CIM dar nu mi-am efectuat CO. La cite zile de CO am dreptul legal. Anul trecut am avut CO in august. (vezi toată discuția)
Numar zile concediu de odihna mincinosul mincinosul Buna seara, am 9 ani vechime in munca , si doresc sa aflu cite zile de concediu de odihna am dreptul in cazul in care relatiele mele de munca cu firma la care ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna reduse din cauza concediului de boala Amator26 Amator26 Buna ziua! Intrebarea mea este, daca numarul zilelor de concediu de odihna cuvenite intr-un an calendaristic (21 zile) scade in cazul in care salariatul a ... (vezi toată discuția)