avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... documente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

documente

buna ziua, ma puteti ajuta am control de la ITM si mi-a cerut situatia adeverintelor eliberate salariatiilor pe anul 2009 , ce trebuie sa le prezint tabelul cu numar intrare iesire la cine am eliberat adeverinte, sau si tabelul si adeverintele, mentionez cele pe care le-am eliberat ptr. medic, gaz, etc nu mi-am facut copie dupa ele , am facut copie numai la adev. de salar ptr. banca, multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:43, 7 Noiembrie 2009
deci am tabel cu numar intrare iesire la cine am eliberat adeverinte eu am eliberat adeverinte la cine mi-a cerut uni si-au facut cerere uni numai m-au sumat ca vor adeverinte dar nu m-am gandit ca trebuie sa fac si copie dupa ele, poate sa imi dea amenda ca nu prezint copie dupa adeverintele pe care le-am eliberat ce sa fac sa fac reconstituirea lor?, multumesc
Normal ar fi fost ca cei de la ITM sa va spuna exact ce vor. Eu una nu m-am confruntat cu o situatie de acest gen, dar maturisesc ca nici eu nu fac copii dupa toate adeverintele eliberate (doar banca si medic cu nr. de zile de c.m.). Norocul meu este ca am salvat toate adeverintele pe calculator, mai ales cele pentru subventia la caldura. Poate cei de la primarie au nelamuriri cu privire la salariul net si au cerut lamuriri la ITM. :-/
1. Nu va poate sanctiona pentru asa ceva, nu exista baza legala.
2. Va poate sanctiona daca nu ati eliberat o adeverinta, la cererea unui salariat. Dar si asta trebuie dovedit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm arvat_t arvat_t M-au anuntat de la ITM ca vin in control,mi-au spus sa pregatesc,state de plata.pontaje,contracte de munca,regulament intern,registru unic de control.Mentionaz ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator eliberare adeverinta de salariat alina_25 alina_25 Salariat sa imbolnavit angajaorul refuza eliberare adeverinta salariat necesara primirii concediului medical.Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Concediu odihna neaprobat, concediu medical tryme tryme Buna ziua,am o cerere de concediu de odihna pentru 4 zile depusa cu ceva timp in urma care nu s-a aprobat de catre angajator. Intre timp am ajuns la urgenta ... (vezi toată discuția)