avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare

Buna ziua. Sunt însărcinată și nu am lucrat si nici asigurare nu am ..soțul a lucrat 1 an dar de 3 luni nu mai lucrează...poate să-și plătească din urmă si poate beneficia de prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 27 August 2018
Sotul nu poate beneficia de concediu pre si postnatal... in schimb, in conditiile legii, poate beneficia de CCC si de indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil (ccc) Mazilu_catalina Mazilu_catalina Buna ziua, as vrea sa știu despre aceasta indemnizație ... Sotul meu ar vrea sa intre in prenatal si nu prea stim cum.. Eu voi naște in mai putin de 6 ... (vezi toată discuția)
Prenatal alina102 alina102 buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)